Sponsors

Vanaf seizoen 2008/2009 is Aerocar BV te Nieuw-Vennep onze tweede hoofdsponsor. Aerocar is een middelgrote expediteur, die door de jaren heen heeft bewezen een volwaardige speler op de luchtvrachtmarkt te zijn. Daarnaast kan men bij dit bedrijf terecht voor zeevracht en express- en wegvervoer. Aerocar is een volle dochter van DPWN/DHL en is lid van de China Cargo Alliance, waardoor het over een wereldwijd netwerk van onafhankelijke expediteurs beschikt.

Guy Hachey, een geboren Canadees wiens vader verdienstelijk curling heeft gespeeld, is Managing Director van deze onderneming die in 1973 in Zweden is opgericht. Wat Guy zeer aansprak in het sponsorjaarplan van de Hammerheads is het serieuze trainingsprogramma, de gedrevenheid en het enthousiasme dat er van uit gaat. Het feit dat we veel voor onze sport opzij zetten en het hoogst haalbare met passie nastreven, deed hem snel besluiten dat hij ons graag wilde ondersteunen. Dat de komende E.K. in Zweden wordt gehouden, waar men Aerocar waarschijnlijk nog wel kent, trok hem definitief over de streep.

De ‘winner’-mentaliteit die Guy met de Hammerheads gemeen heeft, was een belangrijke factor bij de keuze voor het type sponsor. ‘Hoofdsponsor, dat is het enige waar ik voor wil gaan’, zo sprak Guy in het kennismakingsgesprek waarin direct afspraken werden gemaakt voor de 2-jarige verbintenis, met een optie voor verlenging.

Bekijk de website van Aerocar BV voor meer informatie

 

 

Al sinds het seizoen 2005/2006 is Praxis onze hoofdsponsor. Mark Roffelsen, de franchisenemer van de Praxis-vestigingen in Apeldoorn, Ede en Tiel was bereid ons team financieel te ondersteunen, zodat we onze doelen kunnen verwezenlijken.

De vestigingen die ons steunen zijn:

Praxis Apeldoorn
Kayersdijk 109
7332 AN  Apeldoorn
Telefoon: 055-5223565

Praxis Ede
Lorentzstraat 1
6716 AD  Ede
Tel: 0318-631982

Praxis Tiel
Buitenbulkweg 1
4005 LA Tiel
Tel: 0344-624420

 

 

De Geonius Groep streeft naar het aanleveren van kwalitatief hoogwaardige technische dienstverlening voor overheid, bedrijven en particulieren in zowel binnen- als buitenland. We leveren dit in de vorm van advies en begeleiding tijdens projecten in de sectoren infrastructuur, water, milieu en bouw. In deze bouwtechnische markten spelen specialisme, innovatie en kwaliteit een grote rol, waarop we inspelen door te blijven investeren en innoveren.

De onder Geonius Groep vallende bedrijven Geonius Civiel, Geonius Civiel West, Geonius Geotechniek en Geonius Milieu bieden verschillende diensten voor haar klanten aan. We bieden dienstverlening aan in de vorm van civiel-, geo- en milieutechnische ondersteuning voor bedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Op elk werkgebied bezitten we onze eigen specialismen, die geïntegreerd tijdens alle fases van een project aan bod kunnen komen.

Bekijk de website van Geonius voor meer informatie

 

 

Ook sponsor worden?

Als team Hammerheads hebben wij grote ambities. Om deze plannen te verwezenlijkheden kunnen wij uw financiele hulp goed gebruiken. Uw bedrijfsnaam wordt natuurlijk op ons tenue geplaatst. Verder kunnen wij uw medewerkers via een clinic kennis laten maken met curling.

In het sponsorplan zijn diverse mogelijkheden beschreven.
Download hier het sponsorplan

Als u sponsor wilt worden van het team, dan kunt u contact opnemen via info@hammerheads.nl

 

 
 
Webdesign and development by RiXD.nl and Strakensimpel.nl